OZ Integrácia vyhlasuje súťaž „Ukáž ako aj ty vieš pomáhať“ – „Pomôž a vyhraj“.

Účastníkom súťaže sa môže stať akékoľvek dieťa bez rozdielu, ktoré nám napíše pravdivý príbeh o tom ako pomohlo svojmu kamarátovi, ktorý potreboval pomoc a prejavilo tak svoj cit, empatiu a ľudskosť.
Napísaný krátky príbeh pomoci, je potrebné zaslať na e-mail : integracianeapol@gmail.com
Najkrajšie príbehy odmeníme skvelým zájazdom za fenomenálnym Marekom Hamšíkom do Neapola!

Výhercov čaká výhra v podobe zájazdu Projektu Integrácia Giro d´Italia za Marekom Hamšíkom!
Zájazd naprieč Talianskom za Marekom Hamšíkom do Neapola, kde sa cestou okrem iného zastavíme v nádhernom Ríme a navštívime veľvyslanectvo, ale tiež v európskom centre umenia – vo Florencii. Prehliadka Neapola sa bude niesť v duchu spoznávania najznámejších pamiatok a kostolov. Deti si tiež užijú niekoľko dní pri mori. Vyvrcholením celého zájazdu bude osobné stretnutie s fenomenálnym slovenským reprezentantom, skvelým človekom a kapitánom SSC Neapol – Marekom Hamšíkom. Nevynecháme ani návštevu štadióna San Paolo a zápas SSC Neapol.

Výhercov budeme kontaktovať emailom, na základe zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. pod číslom 136/2014 Z. z. , kde im poskytneme všetky informácie ohľadom zájazdu do Neapola v septembri 2017.
Vyhlásenie súťaže: 29.05.2017
Uzávierka súťaže: 03.09.2017

Napíš nám ako si pomohol, poprípade pridaj aj fotografiu svojej pomoci a zaži neopakovateľné zážitky s Projektom Integrácia a Marekom Hamšíkom!
TEŠÍME SA NA VAŠE PRÍBEHY 🙂