!!! AKTUALIZOVANÉ!!

Súťaž „Ukáž ako aj ty vieš pomáhať“ – „Pomôž a vyhraj“ stále pokračuje!

Ešte pár dní máte možnosť zapojiť sa do tejto súťaže a stať sa súčasťou skvelého zájazdu s Projektom Integrácia za Marekom Hamšíkom do Neapola!

Za zážitkami vyrážame už 13.9.2017, kedy sa cestou do Neapola zastavíme v nádhernom Ríme a osobne sa stretneme aj s pánom veľvyslancom. Následne sa presunieme do Neapola a stretneme sa tam s fenomenálnym slovenským futbalovým reprezentantom a kapitánom SSC Neapol- Marekom Hamšíkom. Keďže sme chceli, aby bol tento výlet nezabudnuteľný, okrem stretnutia s Marekom a futbalového zápasu si užijeme aj niekoľko dní pri mori… to a ešte omnoho viac môžeš zažiť aj TY… tak neváhaj, a napíš nám ako si pomohol!

Účastníkom súťaže sa môže stať akékoľvek dieťa bez rozdielu, ktoré nám napíše pravdivý príbeh o tom ako pomohlo svojmu kamarátovi, ktorý potreboval pomoc a prejavilo tak svoj cit, empatiu a ľudskosť.
Napísaný krátky príbeh pomoci, je potrebné zaslať na e-mail : integracianeapol@gmail.com
Najkrajšie príbehy odmeníme skvelým zájazdom za fenomenálnym Marekom Hamšíkom do Neapola!

Výhercov budeme kontaktovať emailom, na základe zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. pod číslom 136/2014 Z. z. , kde im poskytneme všetky informácie ohľadom zájazdu do Neapola v septembri 2017.
Vyhlásenie súťaže: 29.05.2017
Uzávierka súťaže: 31.08.2017

Napíš nám ako si pomohol, poprípade pridaj aj fotografiu svojej pomoci a zaži neopakovateľné zážitky s Projektom Integrácia a Marekom Hamšíkom!
TEŠÍME SA NA VAŠE PRÍBEHY 🙂