Kiko, Veľký Šariš

Ahojte INTEGRÁCIA

Volám sa Kiko, mám 8 rokov a raz by som chcel byť veľký futbalista.

 Keď mi moja mamka povedala, že sa možno stretnem s ozajstným futbalistom Stankom Lobotkom a Robom Mazáňom a zahrám si s nimi futbal, tak som sa zasmial a povedal, že kým ja budem hrať veľký futbal oni už budú starý a nebudú už hrať.

 Mamka tvrdila, že existujú ľudia, ktorý plnia sny deťom, starším ľuďom a hocikomu kto sníva a volajú sa INTEGRÁCIA. Po tom ako som napísal príbeh, ako som pomohol spolužiakovi sme dostali správu, že pôjdem na výlet do Španielska, skoro som odpadol.

Nevedel som sa dočkať.

Už je to tu! Poletím vládnym špeciálom! Prvý ozajstný zážitok, dnes budeme prezidentmi!!!

Slavo, Stanka, Gabika aj ostatní dospeláci a aj Kiko lebo bol už veľký sa o nás starali ako o svoje deti celý čas. Už v lietadle s nami sedel Robo Jež Ježko, slovenský futbalista.  Po prílete sme zažili pecku!!! Lobotka existuje a my budeme s ním hrať futbal!!!! Veď to je sen! Môj sen! Stano bol úplne obyčajný chlapec, vôbec nebol namyslený a normálne som s ním mohol hrať na super umelke pri oceáne futbal. Veľmi som sa tešil a neveril som tomu. Veľmi za to ďakujem INTEGRÁCII, toto bol môj obrovký zážitok a teraz chcem byť ešte lepší futbalista, lebo viem že sa to dá, lebo Mazáň aj Lobotka povedali, že aj oni makali a dokázali to. Zažili sme aj ich tréning a futbalový zápas, kde bolo veľa fanúšikov,  držali sme im palce, povzbudzovali ich. Fotili sme si ich ako hrajú a odfotili sme sa aj spolu na ihrisku. Potešil som sa aj keď som si dal selfie s Iagom Aspasom.

Po večeri nám podpísali dresy, tričká a mne aj pyžamo hahaha. Odpovedali nám na otázky ako sa im hrá a ako sa dostali do Celta Vigo ja som si vtedy predstavoval seba, ako sa aj ja môžem dostať do obľúbeného klubu.  Možno ma raz bude Lobotka trénovať!

INTEGRÁCIA nás zobrala aj do Portugalska kde sa narodil môj naj hráč CR7 a teta, taká blondínka J nám hovorila o tom ako sa tam žije. Porto bolo veľmi pekné, ale už ma boleli nohy, všetko tam bolo v kopci. Tiež sme sa boli pozrieť na štadióne FC Porto, kde sme sa mohli odfotiť a pozrieť si šatne ihrisko a VIP miesta. Stretli sme sa aj s Marekom Čechom, ktorý v FC Porte hrával.

Normálne som bol ako v sne keď som videl toľkých futbalistov a také štadióny. Raz by som chcel byť ako oni, musím veľa trénovať.

Okrem toho, že som sa stretol s Lobotkom a Mazáňom, našiel som si kamarátov Kubka Ježka, Filipa, Kika , Števka a ešte veľa iných a boli sme ako rodina aj keď sme boli cudzí. Ďakujem, že som mohol zažiť taký pekný týždeň.  Pozdravuje vás  Canidza 🙂