Spolupráce s Projektom Integrácia
Minulý rok jste s námi „sledovali“ třídílný seriál o tom, jak vznikla naše spolupráce s Projektom Integrácia, a také, že jsme darovali zájezd do Disneylandu dětem z dětských domovů.
Za řáděním do Disneylandu děti vyrazily 22.8.2019. Po celou dobu zájezdu panovala v autobuse skvělá atmosféra. Děti, paní průvodkyně, členové týmu Projektu Integrácia i páni řidiči, si celý zájezd náramně užívali.
Po návratu ze zájezdu jsme dostali od dětí děkovné dopisy, ve kterých zároveň zhodnotily zájezd ze svého pohledu. Byli jsme šťastní, že jsme Projektu Integrácia naším příspěvkem v podobě zájezdu mohli pomoci plnit dětem jejich sny.
Díky této spolupráci jsme byli pozváni na akci 1. ročník podujatia Európska Integrácia V4 2019. Tento projekt byl podpořen Ministerstvem vnútra Slovenskej republiky.
Incheba aréna
12. listopadu 2019 jsme se vydali do bratislavské Incheby,
kde nás čekal bohatý program.
Akci slavnostně otevřel ministr Miroslav Lajčák, následoval kulturní program provázen dětmi a umělci z V4 (Peter Cmorik band, Ego, Majk Spirit, Tereza Mašková, Alex Dowis, Martin Chodúr a další), proběhl křest knihy Slnko svieti pre všetky deti rovnako a na závěr společně vystoupili děti a umělci z krajin V4.
Den jsme zakončili v Palugyayovom paláci v Bratislavě, kam jsme byli pozváni na číši vína Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky a Občianskym združením Integrácia.
Večerem nás provázel například Martin Chodúr, Sisa Sklovská
nebo Otokar Klein.
Pozvání od Ministerstva zahraničních věcí
Už teď se těšíme na další obdobnou spolupráci.