S láskou a vďačnosťou v srdci píšem tieto riadky ako vrúcne poďakovanie za pomoc, ktorej sa dostalo môjmu synovi Michalovi Dolinskému cez OZ Integrácia vo forme relaxačného pobytu spolu s rodinou v Hotely Strand vo Vyšných Ružbachoch, ktorý sme absolvovali v mesiaci november 2013.

 

Vďaka za veľkorysí prejav finančnej pomoci vo forme tohto pobytu, vďaka za procedúry pre môjho imobilného syna Michala, /hipoterapiu, masáže, vodoliečbu, parafín, vzácny dialóg s vynikajúcim lekárom fyzioterapeutom, pobyt vo wellness/, ktoré blahodarne pôsobili na fyzickú a psychickú stránku jeho organizmu po neľahkom pobyte v nemocničnom zariadení, vďaka za chvíle prežité cez vľúdnosť personálu, vynikajúcu stravu, prechádzky v tichu rajskej prírody, kde človek mohol pookriať na tele aj mysli. Zo srdca ďakujeme, že sme vďaka pobytu mohli na chvíľu zastaviť svoje náročné životné tempo a prežiť pokojom naplnené šťastné chvíle aj ako rodina, ktoré boli sprostredkované cez Vaše ochotné srdcia pomáhať nielen Michalovi, ale mnohým deťom a rodinám.

Nech BOH mocne požehnáva Vaše ciele, snaženia v charitatívnej oblasti, ktoré viem, že budú odmenené a verím, že sú odmenené radosťou, pokojom a úsmevom detí, šťastím rodín ktorým pomáhate, verím, že aj zlepšením životných podmienok, ktoré nie sú v mnohých rodinách ľahké. Ani nás život neušetril od smrti manžela uplynulo 7 rokov, zostali 3 deti, syn vozíčkar rastie a síl ubúda. Nestíhame v dostatočnej miere vylepšovať zdravotnú stránku, lebo životné tempo núti žiť opak. Každý takýto pobyt je zdrojom sily a zlepšenia zdravotného stavu. Vieme precítiť osudy týchto detí a rodín.
Pokoj a vnútorné šťastie sa nedá ničím zaplatiť.

“O dôležitosti človeka nerozhoduje jeho spoločenské postavenie,
stupeň inteligencie, zdravotný stav, bohatstvo, či farba pleti.
O dôležitosti a hodnote človeka rozhoduje jeho človečenstvo, ktoré je
posvätné, lebo je s ním zjednotené“.

Zo srdca ďakujem, že hľadíte na to ľudské človečenstvo skryté v človeku. Vďaka za všetko!!! !

Monika Dolinská, Justičná 6, 080 01 Prešov