Riaditeľ občianskeho združenia Integrácia Slavomír Krafčák odovzdal v piatok 4. 4. 2014 do rúk primárky Oddelenia neonatológie FNsP J. A. Reimana Prešov, Ivety Revákovej novú práčku. Za vedenie nemocnice sa prišli OZ poďakovať námestníčka LPS pre chirurgické odbory Ľubomíra Romanová a ekonomicko-technická námestníčka Mária Miščíková.

Zhora plnená automatická práčka sa na oddelení zíde. Podľa slov vrchnej sestry Vlasty
Baňasovej perú jemné materiály pre novorodencov, umiestnených v inkubátore. „Ide predovšetkým o bavlnené veci, ktoré by sa praním v práčovni zničili, napr. oblečenie, flisové deky, či podušky.“ Svoje poďakovanie vyjadrila aj primárka Iveta Reváková: „Všetko, čo sa dostane na oddelenie sa veľmi zíde. Aj tento dar skvalitní našu prácu s deťmi. Ďakujeme.“
Ekonomická námestníčka Mária Miščíková skonštatovala, že vďaka darom a darcom sa FNsP J. A. Reimana Prešov darí jednak šetriť verejné zdroje a jednak skvalitňovať poskytovanie zdravotnej starostlivosti.
Riaditeľ OZ Integrácia Slavomír Krafčák dodal: „Veríme, že to bude veľmi prospešné a ak bude potrebné pomôcť aj v budúcnosti, tak to veľmi radi učiníme. Tešíme sa, že aspoň v takej miere môžeme pomôcť deťom.“
Hlavnou aktivitou OZ Integrácia je už niekoľko rokov koncert Integrácia, ako aj mnohé charitatívno-športové podujatia, ktorých finančné a vecné výťažky smerujú na pomoc chorým či postihnutým deťom. Projekt Integrácia spája svet detí a dospelých. Pomocou mnohých aktivít sa snaží integrovať všetky deti bez rozdielov.
OZ Integrácia, v mene našich najmenších a najzraniteľnejších pacientov ďakujeme. Vďaka Vášmu daru sa im budú snívať voňavejšie sníčky.