Projekt Integrácia aj tohto roku vycestoval s mnohými deťmi na letný tábor v Chorvátsku

 

Deti sa tešili z rôznych atrakcií, súťaží a cien, ktoré sme si pre nich pripravili. Ďakujeme.
Bebe :Každý v tomto tábore má svoj príbeh. Každý má inú príčinu, prečo sa sem dostal. No spája nás jedna vec:Slnko, ktoré svieti na všetky deti rovnako. V tomto prípade je tým slnkom Slavo.
Emka :Slavo je človek s veľkým srdcom, ktorý svoj voľný čas venuje všetkým deťom. No nie na to však sám. Pri jeho námahe mu však pomáhajú aj hviezdy, ktoré svietia na oblohe vedľa neho.
Sofia :Keď sme sem išli, každý sa pravdepodobne bál zoznamovania, nezapadnutia a samoty. Avšak ukázalo sa, že sme si tu všetci sadli a zhodli sme sa aj so skvelými animátorkami.
Maťo :V rámci projektu INTEGRÁCIA nám Slavo doprial zúčastniť sa aj tohto tábora a užiť si perfektný týždeň s kopou nových ľudí.
Anka :Saša, Eva, Janka, Domča, Emmka, Katka a Grétka tu pre nás vždy boli, či už sme potrebovali zahnať nudu, postrážiť vo vode, odfotiť sa alebo sa niekomu posťažovať. Nevieme si predstaviť lepší dozor.
Tomáš :O naše zdravie sa starala Janka. Sme jej vďační, že nám pomáhala pri úpaloch, zlomeninách a odreninách. Jej manžel Jano s nami stále športoval a zabával nás.
Kaťuša :Zároveň sme sa v tomto tábore naučili mnoho vecí. Poniektorí sa naučili plávať, iní hrať tenis a ďalší zasa prekonali svoj strach z hlbokej vody.
Kristína :Zažili sme veľa dobrodružstiev a zábavy. Chodili sme na žúžovú zmrzku, tancovali sme na diskotékach, súťažili sme, išli sme na fishpiknik, skákali do mora, vozili sa na vodných bicykloch, opaľovali sa a niektorých aj spálilo.
A za to všetko vám patrí jedno veľkéDAKUJEM !