Ninka, Trnava

Všetko sa začalo v auguste. Veľmi sa mi do Partizánskej Ľupče nechcelo ísť, ale mama povedala, že bude zábava. Zabudla som si doma šiltovku.  Uvidela som, že v jednom stánku ich rozdávajú, tak sme si išli jednu vypýtať. Tam sme sa dozvedeli o projekte. Napísala som svoje meno a vhodila som lístok do krabice. Potom sme čakali na vylosovanie. Chcela som už odísť, ale mama mi povedala, že keď som sa už zapojila do projektu,  vylosovali by ma a ja by som tam nebola, tak by to bola veľká chyba.  Keď som počula moje meno, tak som išla na pódium. Bola som veľmi nervózna, ale nakoniec som to zvládla . Celý večer som chodila v drese Integrácie a všetci známi mi blahoželali.

Ešte nikdy som neletela lietadlom, tak som sa trochu bála. Ale to lietadlo, ktorým sme leteli bolo úplne super. Všetko bolo úplne super, hlavne Stanka, Katka, Slávo, Vierka, Juraj, Fábio, chalani a Tamarka.

Najviac  sa mi páčil futbalový zápas, hoci som dievča. Nikto nečakal taký výsledok, takže sme si zápas všetci užili. Povzbudzovali sme až tak, že nás z tribúny až na ihrisko počul Marek Hamšík a Slávo stratil hlas. Tristan mal šťastie, že som ho vylosovala a získal originálny dres. My sme boli spokojní aj s našimi dresmi, ktoré nám Marek podpísal.

Teším sa na to, keď Vás znova niekedy uvidím. Veľmi pekne Vám všetkým Ďakujem za krásne zážitky a za to, že som Vás všetkých mohla spoznať.