Náš zámer organizovať futbalovú charitatívnu exhibíciu každoročne v Nitre, sa stáva realitou. Po veľkom úspechu minuloročného podujatia budeme tohtoročnú edíciu organizovať 23.10.2023 v Mestskej športovej hale v Nitre.

Na exhibičnom zápase hviezd pre deti zo základných a stredných škôl upriamime pozornosť na problematiku šikany a potreby vzájomného rešpektu nie len medzi deťmi. Pre ilustráciu atmosféry podujatia si môžete pozrieť galériu z minulého roka. Celý dopoludňajší program bude naživo streamovaný do všetkých základných a stredných škôl na Slovensku.

Následne chceme osloviť rodičov, seniorov a širokú verejnosť večerným koncertom Všetko, čo mám rád, ktorým by sme chceli vzdať hold seniorom a pracovníkom v zdravotníctve a sociálnych službách. Koncert začína o 17:30 hod.

Môžete sa tešiť na Ondreja Kandráča s kapelou. Naše pozvanie prijali mnohí vzácni hostia ako: Štefan Skrúcaný, Lukáš Adamec, Sisa Sklovská, Otakar Klein, Kapela Len Tak a LOBO. Svoje umenie nám predvedú tanečníci z Riverpark Dance School.
Spomaľme trošku v tomto uponáhľanom svete a užime si spolu zábavu pre celú rodinu!

Sledujte náš FB: https://www.facebook.com/events/6881291658647526/6882722258504466/