Po úspešných ročníkoch koncertu Integrácia, sme sa rozhodli do organizovania ďalšieho ročníka koncertu Integrácia, zapojiť aj deti a verejnosť. Radi by sme boli ak nám pomôžete navrhnúť účinkujúcich z umelcov a športovcov, ktorých by ste chceli vidieť. Ďalší ročník charitatívneho koncertu naberá nový rozmer a rozširujeme ho na Česko-Slovenský charitatívny koncert Integrácie 2012 v Steel Aréne v Košiciach.

Po úspešných ročníkoch koncertu Integrácia, sme sa rozhodli do organizovania ďalšieho ročníka koncertu Integrácia, zapojiť deti a verejnosť. Radi by sme boli ak nám pomôžete navrhnúť účinkujúcich z umelcov a športovcov, ktorých by ste chceli vidieť. Ďalší ročník charitatívneho koncertu naberá nový rozmer a rozširujeme ho na Európsky charitatívny koncert Integrácie 2013 v Steel Aréne v Košiciach.
Z našej webovej stránky www.integracia.net si stiahnite hlasovací lístok a vyplnený ho zašlite na mailovú adresu hlasuj2012@gmail.com do 31. 5. 2013.
Zo všetkých prijatých hlasovacích lístkov od škôl a jednotlivcov vyžrebujeme školu, ktorá bude pozvaná na koncert Európska Integrácia 2013.
Zúčastniť sa môžu školy, ale aj jednotlivci za svoju školu, ktorí vyplnia hlasovací lístok a zašlú ho mailom. Veková kategória je neobmedzená. Hlasovacie lístky zaslané poštou nebudú zaradené do žrebovania.
O priebežných výsledkoch hlasovanie vás budeme informovať na našej webovej stránke.
Hlasovací lístok nájdete na konci tohto článku.
Ďakujeme a tešíme sa na vašu aktívnu účasť.