V rámci projektu Integrácia oslovujeme prostredníctvom našich aktivít v pravidelných intervaloch 6 500 škôl a školských     zariadení v Slovenskej republike.
 O koncert Integrácia každoročne prejavuje záujem vyše 150 000 detí z celého Slovenska.
 Doposiaľ navštívilo koncert Integrácia viac ako 36 500 detí.
 Na koncerte sa ročne odovzdá približne 30 000 darčekov, množstvo poukazov a ozdravných, liečebných pobytov, kompenzačné  a rehabilitačné pomôcky, osobný automobil.
 Počas celého roka projekt Integrácia odovzdá deťom v detských domovoch, krízových centrách, v nemocniciach a domovoch  sociálnych služieb hračky, športové potreby, šatstvo, školské pomôcky a el. spotrebiče.
 Mesačne sa v predajniach Milk Agro predá cca 2 700 000 ks smotanovo-tvarohového produktu Integráčik.
 Každoročne sa organizuje letný tábor v Chorvátsku pre  40 detí z rôznych škôl a šk. zariadení.
 Každoročne sa koná podujatie športová charitatívna exhibícia projektu Integrácia, ktorú navštívi viac ako 1 500divákov a v  tomto roku to bude najväčšia športová exhibícia na Slovensku pre  6 000 ľudí.
 Spolu v roku 2014 sa na akciách projektu Integrácia fyzicky zúčastní 12 000  ľudí.
 Sprostredkovane sa projektu zúčastnia milióny divákov pri televíznych obrazovkách, keďže projekt Integrácia je vysielaný v  premiére a dvoch reprízach na RTVS, televízie prejavili záujem aj o športovú exhibíciu.
 Projekt Integrácia je prezentovaný aj formou súťaže Integrácia očami detí, kde oslovujeme všetky školy na Slovensku v počte
 6 500. 
 Od roku 2009 sme odovzdali viac ako 168 700€.