Výtvarná a literárna súťaž

Podmienky sútaže
„Integrácia očami detí“

Výtvarná a literárna súťaž
Vytvor výtvarnú alebo literárnu prácu na tému „Integrácia očami detí“, v ktorej môžete použiť rôzne výtvarné a literárne postupy ( napr. úvahu, rozprávanie, opis, interview, fejtón, kresba, maľba, grafika, modelovanie…). Práce musia korešpondovať s témou a musia mať označenie meno a priezvisko autora, škola, adresa školy, mesto/kraj, e-mail, tel. číslo, vek. Práce zasielajte na adresu ŠZŠ Malý Slivník 28, 082 67, Terňa alebo na e-mail ozintegraciasutaz@gmail.com do 31.1.2016, následne ich uverejníme na našom Facebook-u https://www.facebook.com/OZIntegracia a práca s najvyšším počtom „Like/Páči sa mi to“ vyhráva.

Multimediálna súťaž
Vytvor svoju najlepšiu fotografiu alebo video na tému „Integrácia očami detí“ a pochváľ sa nimi na sociálnych sieťach Facebook alebo Instagram.
Ako na to:
Postup pre Facebook:
1. Daj „Like/Páči sa mi to“ na náš Facebook https://www.facebook.com/OZIntegracia . Zverejni fotografiu alebo video na svojom Facebook profile s popisom „Integrácia očami detí“ a označ ju ako verejnú, dostupnú pre všetkých.
2. Pošli fotografiu alebo video do 31.1.2016 na náš e-mail ozintegraciasutaz@gmail.com , spolu s Tvojim Facebook menom, odkazom na Tvoj Facebook a kontaktnými údajmi (meno, priezvisko, tel. číslo).
Vyhráva fotografia alebo video s najvyšším počtom „Like/Páči sa mi to“. Výherca bude uverejnený na našom Facebook-u.

Postup pre Instagram:
1. Daj „Follow/Sledovať“ na náš Instagram https://instagram.com/ozintegracia .
2. Nahraj fotografiu alebo video(max. dĺžka videa 15sekúnd). Označ ju hashtag-mi #integracia a #svojeMenoAPriezvisko
3. Fotografiu alebo video nám pošli do 31.1.2016 na e-mail ozintegraciasutaz@gmail.com , spolu s Tvojimi kontaktnými údajmi(meno, priezvisko, tel. číslo) a odkazom na Tvoj Instagram.
Najlepšia fotografia bude vybraná našim grafikom a video kameramanmi koncertu Integrácia. Výherca bude uverejnený na našom Instagram-e.

Vyhlásenie sútaže: 3.9.2015
Uzávierka súťaže: 29.2.2016
Vyhodnotenie súťaže: 31.3.2016

Výhercovia súťaží budú kontaktovaní a uverejnení na našej web-ovej stránke www.integracia.net , Facebook-u / Instagram-e 5.2.2016.