Integrácia splnila detské sny výhercom súťaže “Pomôž a vyhraj”, ktorí prežili krásne chvíle v Chicagu v spoločnosti slovenskej hokejovej hviezdy Mariána Hossu.
Úvodné video z Chicaga si môžete pozrieť na: https://www.youtube.com/watch?v=FgcfSX4ABuM&feature=youtu.be
Fotografie z Chicaga si môžete pozrieť na: https://integracia.net/galeria/integracia-2016/zajazd-za-maranom-hossom-do-chicaga-2016/

Deti mali možnosť vidieť nielen zápas NHL – Chicago Blackhawks vs Boston Bruins, ale dostali exkluzívne pozvanie do šatne Chicaga od 3-násobného držiteľa Stanley Cupu Mariána Hossu, kde im daroval šiltovky, podpisy a ochotne sa s každým vyfotografoval.
Integráciu na ceste do Chicaga sprevádzali aj najobľúbenejšia moderátorská dvojica Marcel Forgáč a Milan „Junior“ Zimnýkoval, ktorých doplnil vynikajúci hudobník, spevák a skladateľ Marián Čekovský.

Cieľom tohto exkluzívneho zájazdu bolo nielen splniť deťom ich sny o Amerike, o obrovskej MegaStar, akou nepochybne je Marián Hossa, ale aj vyzdvihnúť ich veľké srdce, ktoré nám preukázali vo svojich prácach, kde opísali, ako pomohli svojím rovesníkom s inakosťou.
Všetci účastníci tohto fantastického zájazdu si so sebou na Slovensko odniesli neopísateľné zážitky a spomienky, ktoré sme im pripravili počas pobytu vo „Windy City“ v Chicagu.
Tešíme sa na ďalšie krásne spoločné chvíle s Vami.
OZ Integrácia svieti pre všetky deti rovnako.