Active Zone je je celoročné zariadenie, ktoré sa nachádza v meste Poprad s neopísateľným a najvyhľadávanejším pohľadom na Slovensku a to na panorámu Tatier.
Active Zone integruje nielen svet detí a dospelých pod jednou strechou, ale hlavne toto multifunkčné centrum bude dostupné pre kohokoľvek a kedykoľvek.
Práve preto spolupracujeme s projektom Integrácia svieti pre všetky deti rovnako. Projekt Integrácia pôsobí na Slovensku už 8 rokov a jeho cieľom je spájať všetky deti, dospelých bez rozdielu, ľudí zdravých, či s postihnutím.
Cieľom je, aby sme neustále pracovali na tejto problematike integrácie a rozšírili do povedomia jej význam. Pri šírení pozitívnej myšlienky budeme zapájať nielen dobrovoľníkov, ale všetky športové kluby, školy a školské zariadenia, známe osobnosti zo sveta kultúry a športu.
Plánujeme motivačné aktivity pre tieto skupiny ako: Integračná olympiáda, Integračná paraolympiáda, budeme pracovať na ich vzdelávaní a príprave racionálneho životného štýlu prostredníctvom športu, ale aj seminárov a prednášok, ktoré účastníkov oslovia svojou pestrosťou a tematikou.

Active Zone:
Najväčší športový komplex na území Slovenska.
Najväčšia kapacita ľudí, kt. môžu byť naraz súčasťou Active Zone.
Najväčšie možnosti športového využitia.
Najrôznorodejšie možnosti aktivít.
Najlepšia a najnavštevovanejšia lokalita na Slovensku (Vysoké Tatry).
Najväčšie NAJ. – komplex je prístupný KOMUKOĽVEK.

Viac informácii nájdete pod textom.