Projekt Integrácia srdečne pozýva všetkých priaznivcov dobrej hudby a zábavy na 3.ročník Koncertu Integrácia 2018

Dňa 10.10.2018 o 18:00 hod. sa na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave uskutoční už 3. ročník jedinečného Koncertu Integrácia 2018, na ktorom sa predstavia hviezdy ako Václav Neckář, Marcel a Petra Zmožkovci, Dara Rolins, Eva Máziková, Otto Weiter a Andrea Fischer, Štefan Skrúcaný, Marián Čekovský, Heidi Janků, Dodo Kuriľák, Sisa Sklovská, Vojenská hudba OS SR, ABBA Slovakia a ďalší…

Každý z účastníkov dostane tričko Integrácia a zaujímavé darčeky od našich partnerov…Navyše, počas koncertu súťažíme o digitálne tlakomery, LCD televízory, ozdravné a liečebné pobyty v ADELI MEDICAL CENTER a Kúpeľoch Piešťany a o exkluzívny zájazd do Ríma a Vatikánu na generálnu audienciu Svätého Otca!

Stačí sa jednoducho prihlásiť vyplnením a poslaním návratky na integraciaseniori@gmail.com, ktorú nájdete tu: Koncert Integrácia 2018 pozvánka s návratkou Po zaslaní návratky Vám obratom pošleme ďalšie informácie a organizačné pokyny. Jednotlivé organizácie budú mať počas koncertu pridelenú hostesku, ktorá sa bude starať o ich pohodlie.

!!!Pozor, koncert je určený pre organizované skupiny (minimálne 20 osôb). Návratky s nižším počtom osôb neakceptujeme!!! V prípade záujmu jednotlivcov je možné dostaviť sa v termíne konania koncertu k Zimnému štadiónu Ondreja Nepelu, kde budeme mať vyhradený obmedzený počet miest pre verejnosť.

 

Tešíme sa na Vás a prajeme pekný deň!